Underbar dag


Dagen startade med att jag fick ett sms om att mina kläder anlänt från H&M. Cyklade iväg och hämtade paketet, sedan bar det av till Berghem där jag träffade Soff. Vi trampade iväg till universitetet där vi satt och solade framför dammen. När Anna slutat for vi iväg till Mariehem och handlade middag som bestod av en god baguette. For en snabbis till Sofia och gjorde iordning baguetten som innehöll tomat, gurka, salami, mozarella och baguetteröra, sedan bar det av till universitetet igen. Där satt vi och käka och solade, så nu har man fått grunden till en solbränna. Hoppas det blir varmt och soligt imorgon också, då blir det ballen innan jobbet. :)

Nu blir det sängen och Nile city 105,6 med farbror Barbo, Percy Nilegård och gänget.
Awesome!
Sen godnatt.



17 maj


Okej, jag hade fel om gårdagens hockeymatch.
Trodde Kanada skulle vara bättre än de var men icket.
Just nu håller jag på att tvätta kläder, hade en hel hög som var smutsig så det var på tiden. Återgår till jobbet ikväll, nu var det ju hela två veckor sen sist jag jobba.
Ska som bli skönt på något sätt att hålla sig sysselsatt. :)
Ska hämta kabeln till telefonen senare, därför det varit torrt med bilder den senaste tiden.

Tjaaao!



Sverige vs Kanada


Snart börjar matchen och jag ska springa över till syrran och se den med henne.
Kanada knäcker Sverige.

I'm out!





Sunshine


Solen steker och jag svettas. Det är galet varmt ute och jag gillar det.
Nu ska jag ut i solen igen. Hejs!


Helg


Kvällen tillbringas i Sävar med Elin och Jerry. De bjöd på en god och mättande tacomiddag, man tackar! Var planerat att vi skulle inviga gräsmattan med att spela kubb, men icket när regnet självklart öste ner från ingenstans. Vi såg i alla fall hockeymatchen mellan Sverige - Lettland och det ska bli roligt att se matchen mellan Sverige - Kanada på söndag. Oj vad Sverige kommer bli piskade, kanadensarna är galna.

Sitter hos Elin just nu och lyssnar på go´musik medan jag kollar runt lite. Nästa vecka kommer mina kläder, jag lääängtar! Ska gå och kolla vars Elin tog vägen, vi som skulle spela tv-spel och nu är hon helt plötsligt borta. Aja, jag tror jag hittar henne så länge hon inte gömt sig i nåt skåp. Haha, men troligtvis inte.

Later!


Sweet morning


God morgon!

Idag var man uppe tidigare än vanligt. Har till och med hunnit cykla en sväng till jobbet för att kolla när jag börjar jobba igen, eftersom sjukskrivningen går ut imorgon. Återgår i alla fall till jobbet på måndag så i helgen är jag ledig. Då blir det nog att sätta sig på ballen och sola eftersom det ryktas om värme och fint väder, hoppas hoppas!

Älsklingen har beställt kläder som har kommit idag, mina kommer troligtvis nästa vecka. Det blir att fara och hämta ut dom och sen måste vi till Sävar och hämta min bil som står kvar där sen igår. Får se vad resten av dagen har att bjuda på.. fint väder kanske, ser så ut. :)


Later folks!



Hurtig o spurtig


Har precis kommit in efter en prommis till lassa, åkte hem med Anna när hon slutat jobba. Det var ganska fint väder men det blåste en aning, ska då inte klaga nu när sommarn snart är här. Guess what.. det tog bara tre ynka minuter att gå upp för svingen, not bad.

Detta spelades bland annat i mina hörlurar.













South park


Det blev en tidig dag trots allt. Trodde inte jag skulle vakna imorse men se på fan, här sitter man.
Senare hade jag tänkt fara till Sävar och hämta gumman för att gå en lång promenad med henne, men får se hur det blir. Nu ska jag lägga mig i sängen och se de nya avsnitterna av South Park, awesome!

Shuue!





Klickat o klart


Har precis klickat iväg en beställning från H&M. Det är aldrig dåligt med nya kläder,
dock hade dom slut på de färger jag ville ha och en del plagg fanns inte i lager. Damn, it sucks!
Blider kommer senare, är galet trött och ska upp halv sju.

Godnatt!



Sun goes down


Gårkvällen bjöd på hockey och trevligt sällskap. Jag och Elin pratade en hel del och vi kom fram till att vi är ganska lika som person. Tack för en trevlig kväll. Vaknade dock halv fem imorse för att ta alvedon, vilket resulterade med att jag varit vaken hela dagen, kunde banne mig inte somna om. Började städa undan och gick sedan ut på en promenix med Kino. Dagens väder har varit underbart, riktigt varmt o skönt.. Det ger vi tummen upp för! Utemöblerna står nu på sin plats och jag råkade ju självklart somna i solen i två timmar. Vaknade en aning röd på kinderna, men nu syns det i alla fall var linnet suttit. Haha.

Kvällen är bara lugn. Har suttit och kollat på kläder som jag ska klicka hem och Elin ska också beställa men för tillfället är det knas för henne att komma in på hemsidan. Ska försöka senare, då jämarns!

Nu ska jag tända ljus på toaletten och hoppa in i duschen.
Sen blir det troligtvis film med älsklingen. ♥

Ha en trevlig kväll!






Same story




 

 


Feel good


Hejhopp. Är påväg i säng men tänkte bara kasta in ett litet inlägg. Halsen mår lite bättre, är inte lika tungt att svälja nu men den är fortfarande inte i topp. Jag och Robin hade tänkt fara en sväng till Sävar ikväll, men det blev inte av. Kanske tar det imorgon istället. Ska krypa under täcket med älsklingen nu och se andra avenyn, sen blir det att kliva upp igen om ett tag och ta alvedon. Drygt!


Saknar lillskiten



Damn, it hurts!


Godkwellas! Vaknade för inte så längesen och nu sitter jag här och försöker få i mig vätska. Det är lite kämpigt men det fixar jag. Känner mig sjukt sliten, har fruktansvärt besvärligt i halsen och alvedonet hjälper knappt. Ska lägga mig i sängen igen och lyssna på lite music! Här kommer en gammal goding från 90-talet som man lyssnade sönder som liten.





Operation completed successfully


Nu har jag äntligen inga halsmandlar längre. Var på samvårdsenheten kl 7 imorse, fick vänta tills klockan var drygt 9.30 då körde dom mig till operationssalen. Måste säga att känslan av att ligga i en sjukhussäng var märklig då man själv jobbar inom vården, och ha styrt sängar & patienter hit och dit. Just nu är jag väldigt tjock och slemmig i halsen, så det är förbannad svårt att svälja och att ens kunna prata. Det känns som att käkregionen har gett upp, kan nästan inte öppna munnen.

Ska krypa under täcket nu och se 112 - på liv och död.
Jag hoppas att jag somnar så jag slipper känna den obehagliga känslan.
Sliten, oja!



Last day of the week


Helluba. Just nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar, efter det ska jag tappa upp ett varmt bad. Det var ju inte igår. Idag blev det första grillningen för detta år och gott var det. Man kan inte klaga på grillat, right?

Har fått några par skor av Sofia idag, tack syster!
Men med hennes små fötter lyckades jag inte få ner foten i ett par.




Detta är favoriterna





Trånga var ordet


Lite slitna men de duger


De söta rutrandiga



RSS 2.0