The end of april


Det börjar dra ihop sig inför operationen. Börjar känna mig en aning nervös även fast det kommer gå prima skinka - yup yup. Ska bege mig mot jobbet om drygt två timmar, men innan ska jag se andra avenyn som jag missade igår eftersom jag jobbade. När jag har slutat far jag och älsklingen till Sävar för att umgås med Elin, Jerry o gumman.



Lill busen


Amazing



Galet, 13 år och så duktig.


 

 


Ja må jag leva

Fyllde ju år igår men
nu är man 20 år i alla fall och här kommer bilder från gårdagen.



Flygande jacob med ris och sallad


Godaste tårtan, majatårta med jordgubbar


Majatårta med bananer
















1990 - 2010


Idag blir jag 20 år. Grattis till mig! :)
Snart är det väl inte länge kvar innan man står på gränsen till 30.
Bilder från igår kommer troligtvis senare.
Nu ska jag ut på en ryk.

Later!


 

 


Good mornin'


Vaknade för en stund sen och har sovit som en stock. Idag ska vi fira att jag fyller år, är dock inte förrän imorgon jag blir 20 men då jobbar man ju självklart. Ska äta go´mat och umgås med familjen och älsklingen, dessutom blir det ju tårta. Mums!

Later!


Kinos födelsedag


Idag är det Kinos dag för hon fyller ett år.
Helt sinnes vad tiden går fort.
GRATTIS till min gumma.







Party


Nu är det fest!






Äntligen helg


.. som varar i 26 timmar. Efter de få timmarna återgår jag till jobbet igen. Men ikväll ska vi gå ut och det ser jag fram emot. Ska ner på stan nu och fixa lite grejs, sen blir det hem och duscha och allt det där.

Later!



Mot sängen


Kom hem från jobbet för en stund sen. Ska snart hoppa i säng för i morgon börjar jag klockan åtta och efter att Robin har slutat kanske det blir att fara och käka på någon restaurang, sen utgång. Nu var det ett väldans tag sen så det blir nog roligt. :) Får se var kvällen tar oss.

Godnatt!



Klockan tickar sakta


Sitter bara och inväntar timmarna tills jag börjar jobba. Sover alldeles för länge, måste börja kliva upp tidigare. Ska ta mig en promenad lite senare men nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och läsa. Har mindre än 100 sidor kvar, så det är mitt mål för idag - att läsa ut boken.

Igår träffade jag gumman och Elin, vi var på en promenad runt Röbäck. Kul med sällskap och fint väder var det. Kino blev så uppspelt när vi gick förbi hästarna att hon börja låta som en gris, hahah, hon är sötast! Men det är ju klart.. hon vill ju hälsa på allt hon ser.

På lördag blir hon hela ett år.
Då ska hon få en stor present. :)






Ta fram din mobil



1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Skrolla ner och stoppa helt plötsligt


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
nu ringde han

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
öppna dörren

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
jag har inge batteri, men visst hämtar du mig?

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
ville du na speciellt?

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
det blir så att jag går ut ikväll ändå

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
hur gick he för ditt lag da?

7. Vad vill du höra mest av allt?
blir det nått i afton?

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
när kommer du?

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
vet du vem det va som dog igår?



Promenix


Igårkväll for jag till Bullmark. Jag, Elin och Jerry spelade kort, såg tv och var ut med Kino. Haha, det hände en pinsam incident men det ska vi dock inte gå in på. Tur att ingen granne såg i alla fall, får vi hoppas. For till stan imorse och lämnade Jerry, sen for jag hem. La mig i soffan och fortsatte läsa första Twlightboken, man blir fast, men of course lyckades jag slumra till. När jag vakna gick jag ut på en promenix som varade i 50 minuter. Nu sitter jag och väntar tills tiden är inne för att bege sig av till jobbet. Ska börja en aning tidigare idag, men he bli ba bra!

Äntligen är det vår!
Snön smälter och det går mot ljusare tider.
Längtar så oerhört mycket tills värmen har tilltagit och gräset är grönt.
Sommaren är underbar.






Can't wait!


Rest of my life






Pasta romance


Har precis diskat klart efter att ha lagat o käkat pasta romance med fläskfilé. Riktigt gott!
Robin har farit iväg till jobbet och här sitter jag och funderar på vad man ska göra en söndag som denna. Ska nog ringa syster och höra vad hon har för sig.


Later!






Saturday night


Tänkte bara snöra in ett litet inlägg. Sitter just nu hos Elin i Sävar, har varit till Bullmark och hjälpt till att bära ut möbler och liknande. Har fått träffa min gumma också, som nu ligger nedanför mig och halvsover. Robin jobbar natt så jag ska fara och hämta honom när han slutar, jag får hålla mig vaken.

Btw, det snöar.
Damn!

Nu blir det tv så later!








Tropical Islands


Jag har blivit så fascinerad av Tropical Islands, som är Europas största äventyrsbad och ligger i Berlin, Tyskland. Byggnaden är liksom sex gånger större än Globen. Say whaaat? Nästan oförståeligt. 25 grader varmt i luften,  SJU barer, fem restauranger, en stor vit sandstrand, beachvolleyplaner och en regnskog med 13.000 växter. Inte nog med det, dem har öppet dygnet runt, året om och man kan till och med flyga luftballong i själva byggnaden. Det finns allt! I regnskogen hänger det papaya i träden och dessutom har dem bananträd. Jag är nästan i chocktillstånd. Jag SKA dit, no doubt about it! Awesome! Paradisbadet och Piteåhavbad kan gott och väl slänga sig i väggen.

Här kommer bilder och jag ska definitivt besöka detta paradis till ävertyrsbad nångång i mitt liv.
Enjoy!




























Helt sinnes, jag är förstummad!



A sunny day


Idag har jag och Robin varit ut till garaget och fixat 940n. Den är dock inte klar än, skärmen ska lackas och allt ska på sin plats igen. Då blir det att sätta på dem feta fälgarna och tvätta bilen, för just nu är den rejält skitig. Damn, bilen kommer bli fruktansvärt grym. Bilder kommer när allt är klart.

Vi var även förbi Robins farfar. Där bjöds det på fika, prat och bus med Kino. Hon är galet grym, lär sig väldigt snabbt eftersom hon är en champion. That's my girl!

Nu ska jag snart kila iväg till jobbet. Såg att jag jobbar kväll då jag fyller 20, kul.
Kanske kan byta bort den turen, men det återstår att se. Nu är det inte länge kvar.
Bolaget nästa?


Later!



Sweeter than sugar


Har kommit hem från Sävar där vi hälsade på Elin, Jerry och gumman en snabb sväng. Hon är allt för söt och helt ivrig. Jag satt och pratade med Elin as usual, sen gick vi en sväng med Kino. :) Tycker hon har blivit så stor, men det är ju klart.. hon växer hon med.

Nu ska jag ut till tvättstugan och boka tid för idag, har en hel del som ska tvättas.
Ska även ta och städa här, det ser förjävligt ut.
Sen blir det en promenad i det underbara vädret.
Äntligen har solen kommit och gräset tittar fram.
Wonderful! :)

Later!



Sötare


än



socker!


Ny vecka - nya tag


Kom hem från jobbet för drygt en timme sen, sitter nu och inväntar att Robin ska sluta så far jag och hämtar honom. På lördag ska vi fira några födelsedagar genom att ha personalfest. Det ser jag framemot då man kan lära känna varandra lite bättre än vad man gör i dagens läge.

Från och med imorgon börjar allvaret och jag ska ge gärnet!
Elin Westerlund, NU KÖR VI!



Sweet saturday


Jag har precis kommit innanför dörren efter att ha skjutsat systra min på fest. Nu är det på tiden att jag och älsklingen går ut på krogen, då det var ett väldans bra tag sen. Har några valmöjligheter nu när Robin jobbar natt. Antingen sitta här vid datorn och göra absolut ingenting, forsätta läsa boken som för övrigt är väldigt spännande, lägga mig i sängen och se Everybody hates Chris eller sova. Det lutar nog mot Everybody hates Chris. Vilken underbar serie och Terry Crew är en klockren skådis!





Off to work


Now I'm heading to work.
Ciao!





This is great


Har äntligen fått besked om vilket datum jag ska operera bort mina halsmandlar. Jag säger som Cartman - Goodbye, goodbye! Haha. Det ska bli skönt att slippa de uppsvällda klumparna. Anyway..  Idag har jag snabbstädat och tagit en dusch, inväntar bara att klockan ska bli 18.00 så sticker jag iväg till jobbet. Ska ta mig något att äta innan bara. Dessutom har jag fått deklarationen och skatteverket blir återbetalningsskyldig till mig. Pengar som rullar in på kontot från ingenstans - not bad! Ska lägga mig i sängen nu och läsa första Twilight boken, Om jag kunde drömma, som jag fick låna av Elin. Är inte mycket av en bokmal men boken är rekomenderad, dessutom är det kul att kunna jämföra med filmen och det är ett bra tidsfördriv.




Later folks!



Sämsta bilförarna finns i Umeå


Nu har det gått way too far! Folk är uppriktigt sagt totalt värdelösa på att köra bil i den här staden. Inte nog med det, ingen jävel kan parkera heller! Damn vad less jag blir. Jag undrar hur fan dom lyckats få körkortet. Ursäkta språket men vilka idioter det finns!

Over and out



Borta bra men hemma bäst!


Igår kom vi hem från Arjeplog, har haft en ruskigt bra helg faktiskt. Ikvällst återgick jag till arbetet så det har varit skönt att komma bort och njuta av ledigheten. Har suttit och kollat igenom alla bilder som är tagna under helgen och måste bara påpeka vilken upplevelse det är att sitta på en bergstopp. Vi var på Akkelis och sladda med skotrarna, riktigt kul var det.. förutom Jerrys vurpa då. Det blev dessutom badtunna och öl vilket resulterade i att jag nu är förkyld, dock inte lika roligt men plötsligt händer det. Tack för en trevlig helg Elin & Jerry!





 

Jag har då haft en riktigt bra helg & det tackar jag för!
:)


RSS 2.0