Sweet dreams


Fredagskvällen blev lugn, men nu har jag tänkt gå och lägga mig. Får besök imorgon så jag ska upp relativt tidigt för att baka en smörgåstårta. :) Så...
















Godnatt & sov gott!



Three little birds


Var en sväng på Ica Maxi idag och fick syn på ett par söta tofflor. Med tanke på att kylan redan är här och vintern börjar närma sig så var jag tvungen att köpa ett par, eftersom det brukar bli så kallt på golvet. Dom är grymt sköna iallafall. :)


Visst är de söta? :)



Igår var Kinos kompis Clyde här.
Haha, jag var tvungen att ta ett kort på när de stod och åt tillsammans. :)


Nä, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla om det är nå bra på tv.

ςhululu!



Superior


Efter en lång dag ska jag äntligen krypa ner i sängen och se ett avsnitt av Tre Kronor.
Och i morgon blir det att fara in till stan, men innan det ska jag ha sovmorgon. Haha.


Jag säger bara awesome!



God natt!


Stora gratulationer till..


.. min älskling som fyller 22 år idag! :)


 


Born to be wild - fortune and fame


Efter en dag på stan med Elin köpte jag inget annat förutom en hårfärg. Haha.
Så nu är mitt hår en aning mörkare än innan - typ min riktiga hårfärg. :)

Före
före
Efter
efter

Vad tycks? :)


Friday


Godkwellas!

Jag och Elin har suttit och sett Idol och tänkte göra en liten sammanfattning av våra tankar och åsikter.

Vi kan ju börja med att säga att det var roligt men även bra att Joey Tempest medverkade som gäst i juryn ikväll, med tanke på att han har nog mer erfarenhet som sångare. Men samtidigt förstår vi inte hur han kan sitta i tv och säga att Rabih har en passande rockröst. Det ska vara styrka, inte smör!

Ah, vidare till sammanfattningen av kvällens Idol.

Kul med rocktema faktiskt, just för att få se hur alla idoldeltagare anpassar sig till temat.

Först ut var ju Erik Grönwall med låten Why can't this be love.
» Vi vet ju redan att Erik har en fungerande sångröst. Men vi ser inte att han utvecklas speciellt mycket. Bra kritik från juryn men blir han verkligen Idol 2009? Bra klädval som passade temat iallafall.

» Eddie var andra man ut på scen. Han har valt en bra låt för sin röst. Roligt att se att Eddie kan utföra olika teman och utvecklas, men han är dock ingen Idolvinnare i mina ögon.

» Erika har en väldigt kraftig röst men klädvalet under kvällens gång var inte det bästa. Dessutom gick låten alldeles för sakta, hon skulle ha valt en rockigare låt. Förra veckan visade Erika vad hon gick för, forsätter hon så kan vi garantera att hon är i finalen.

» Mariette är en favorit! Älskar hennes stil för att hon kör sitt eget race. Hon har levererat enda sen Idol´s start. Som Anders Bagge sa "Du är en äkta stjärna". Mariette förtjänar en plats i finalen.

» Rabih - dags för snubben att sluta imitera Chris Brown. Seriously! Han har absolut ingen styrka i rösten, inte heller någon bas. Vi undrar varför han är kvar i Idol. Det var ett skämt att han inte åkte ut ikväll, men det är ju inte så konstigt när svenska folket röstar. KASST! Rabih mördade låten krafigt. Han hänger verkligen inte med i utveckligen och han har ju en av sveriges mesigaste röster iallafall. HAN SKA UUUUUUUUT! Bäst att inse att fotbollen kanske är en bättre karriär.. eller vad säger du RABIH???

» Tove är en tjej som vågar ta för sig. Hon har gjort väldigt bra ifrån sig och troligast så är hon åtminstone en av  topp 5.

» Nicklas har haft tråkiga framträdanden och så har han inte riktigt haft potentialen att utvecklas. Tycker inte att han är mogen för Idol än. Nästa år kanske?

» Reza är en väldigt bra sångerska. Men hennes sätt att fingra hela tiden på micken är förbannat drygt. Dåligt klädval ikväll, skäms!  Dessutom var rock inte Rezas tema. Satsa på något annat.

» Calle, min absoluta favorit! Klockren stil och perfekt tema. Calle har lyckats hålla kontakt med publiken vilket är fantastiskt. Han har lyckats utveckla sin scennärvaro en aning. Bra kritik från juryn med lite flickskrik från publiken. Underbart! Calle är kungen, jag hoppas att få se honom som VINNARE!!! :D





Ha en trevlig helg!

//E     


The city beyond


Efter en lugn kväll med sällskap ska jag gå och lägga mig. Tänkte bara snöra in ett litet inlägg med tanke på att det var drygt en vecka sedan sist. Igår såg jag och Elin idol. Haha, jag diggar Calle! Men i år kommer det nog bli tuff konkurrens. Många är bra men jag hoppas Rabih åker nästa fredag. Han har verkligen ingen styrka i rösten.

Idag fick bilen sina vinterdäck. Snart kommer ju snön så..
Det längtar vi till! :)

Nu blir det sängen och sova.

God natt!




What's the time Mr Wolf


Shuuu! Lördagkväll och jag ska snart hoppa in i duschen.
Har nyss diskat och städat bort lite grann så nu är det fräscht och fint :)

Tidigare idag var vi till stugan. Sjukt fint när solen ligger och lyser på vattnet,
men det var grymt kallt. Nu är verkligen sommaren över kan jag lova.
Snart vinter och snö och givetvis SKOTER! :D

Haha, och Kino har lekt med hästar idag. Hon smet rakt över vägen till hästhagen och sen stod hon där som en liten myra och skulle hälsa på dom. Ah, hon är sötare än en sockerbit!

Men nu blir det duschen, sen in till stan så... later folks!


 


Could you be loved


Godkwellas! Vad erbjuder en kväll som denna? Min kväll blir lugn. Ska sätta mig i soffan och se om det är något bra på tvn, det är ju trots allt onsdag och något program borde jag ju hitta. Annars blir det att se klart Män som hatar kvinnor. Haha, det var ungefär två veckor sen jag såg halva filmen och jag har inte lyckats se klart den än. Men.. snart.

Igår var jag på Röbäck och firade pappa som fyllde år i måndags. Ett stort grattis i efterskott! :)
Maten var underbart god. Grillad kyckling med ris och efterrätten blev cheesecake, krämbullar och en massa presenter till pappa. Haha, mamma berättade igår om när jag var yngre. Vid något firande som julafton öppnade jag alltid mina paket så fort jag kunde, och sedan när jag var klar erbjöd jag mig att öppna de andras paket. Haha, busigt, men roligt! :)

Måste ju bara tillägga att Kino har blivit stor. Tog en bild på henne och damn! Hon växer fort.
Och jag var tvungen att ta en bild på min saknade bobbanvägg :)




Ciaaao

RSS 2.0