Unbreakable


Dags för liiite updates kanske?

I lördags for jag och Robin ner till Sundsvall, där vi besökte Ikea. Inte nog med det så kom vi även hem med en v70 :) Den är mysig! På Ikea köpte vi en massa glas och tallrikar, vilket var välbehövt.

Igår var Jk här och hälsade på. Det var en väldigt bra kväll måste jag få säga. Vi pratade och hade alltmänt trevligt. Det var ju inte igår om jag säger så..

Imorgon är det torsdag. Det är helt sinnes vad tiden går fort, jag tyckte att det nyss var måndag. Haha.
Och här sitter jag och väntar på älsklingen och att Idol ska börja. Får lägga upp bilder senare på bilen osv.

Ha en trevlig kväll!








Onsdagsmys med öl


Dagen började med att jag kollade på klockan, 08:55. Helt utvilad och halvt rastlös i sängen. Jag klev upp och minuterna gick. Städade undan lite grann och sedan for jag och Robin till stan. Efter 1-2 timmar i stan skjutsade Robin mig till Karlsson och vi for ytterligare en sväng till stan, eller ja.. Strömpilen och Expo, men det tillhör ju som stan :) Inhandlade en tröja på H&M som är väldigt mysig. Och så blev det några ljusgrejjer på Expo.

Kom hem och lagade pannkaka - mums! For sedan in till stan ytterligare en gång och köpte öl. Och nu sitter jag här och är lite osocial med tanke på att grabbarna grus sitter i vardagsrummet och spelar UFC på xboxet och dricker öl. Ska gå och joina så måste ta och avrunda nu. Det återstår att se vad som händer imorgon. Blir nog att fara ut till garaget i Obbola och kanske städa bilen.

Men sov gott på er och ha en trevligt morgondag! :)










"Hitler var då fan ingen stjärna!"


Haha, dagens klockrena citat!

Jag har äntligen lyckats vända tillbaka dygnet, men just nu känner jag mig bara trött och sliten. Haha, lyckat. Imorgon ska jag ta mig i kragen och söka jobb. Kan ju inte gå hemma och slappa hela dagarna, måste ju dessutom få lite lärdom och erfarenhet. Men imorgon blire shopping med Karlsson.

Näe, nu blire att lägga sig framför tvn med ett glas isvatten innan Idol börjar.
Typiskt att det ska vara bra på tv ikwell när man är trött. För att somna i soffan med tvljudet i bakgrunden är så förbannat skönt :) Haha. Men vi får se vad kvällens program erbjuder.

















Ute på promenad med Kino. Dålig bild - men underbar himmel.

Ryggont


Helt otroligt att man är vaken den här tiden när man egentligen borde sova.
Jag vaknade klockan fem av den jävligaste ryggvärken. Tror fasen att det är ryggskott.
Det har då aldrig hänt att jag har haft såhär ont i ryggen. Har inte kunnat somna om och det är förbannat drygt.

Igår var Crille och Sandra här och åt middag. Sen såg vi Hem till Midgård. Hahah, helt sinnes vad bra det är. Förstår inte varför dom inte fortsatte spela in fler avsnitt när dom redan var igång.

Nu ska jag lägga mig i sängen och göra ett försök att somna till den bästa musiken - reggae! :)


Later!




 


God morgon!


Jag vaknade av att Kino gnällde, så jag klädde på mig och gick ut med henne. Vi har nyss kommit in så nu ska jag ta och göra frukost, sen får jag se vad det blir att hitta på idag. Kanske fara in till stan eller nåt. Ah, men det återstår att se. Ska iallafall se Marley och jag, och Män som hatar kvinnor.

Igår satt vi och diskuterade om streetracet. Jag tycker det är rent ut sagt förjävligt av polisen att vidta åtgärder för att stoppa racet genom att köra i motsatt riktning. Polisen gick med sitt liv som insats men även de andra förarnas liv. Istället för att köra mot trafiken så tycker jag att dom kunde ha spärrat vägen eller gjort något annat.  Och om polisen vill stoppa streetrace så kan dom väl för fan ta och snacka med kommunen som kan ta sig i kragen och bygga en laglig bana där alla kan köra. Well, nog om det.





Lycka är att minnas gårdagen,
drömma om morgondagen och leva idag.




Vinterkänsla


Nu är hösten här. Det blir bara kallare och snart är vintern här. Jag längtar tills snön kommer för då blir det att köra skoter kan jag lova :) Har iallafall varit ute på en långpromenad med Kino. Det var härligt att vara ute när det inte är så varmt. Det har ju varit underbart väder idag med sol och värme. Haha. Men nu ska jag se lite Tre Kronor med älsklingen sen sova. Ett tips är ju att ladda ner serien, den är kung!



 


Sängen väntar..


Nu är jag sjukt trött och sängen väntar på mig så detta blir ett väldans kort inlägg.
Imorgon, eller ja.. senare idag blir det att fara till Röbäck och fira syster Anna som fyller år.
Jag kan ju hälsa ett litet grattis i förskott till dig Anna! Stackare som ska upp och jobba kvart i sju på födelsedagen. Och nu ska då jag ta och hoppa i säng. Robin och Kino har redan somnat så nu är det min tur :P


God natt!




Call up yah


Var och hyrde tre filmer på hemmakväll i fredags.
17 again, A shopaholics confessions och tillsist Marley och jag :) Så jag och Elin såg 17 again. Ganska hyffsad film, dock inte den bästa jag har sett men som sagt.. helt okej. I natt såg jag A shopalcoholics confessions och idag/senare ikväll ska jag se Marley och Jag. Haha, men nu äre nog med film. 

Igår kväll for jag och älsklingen en sväng till stan och kollade på Blackrace. Såg på vk att en mc-polis var nära på att bli påkörd av en streetrace-deltagare, som nu är misstänkt för mordförsök alternativt vårdslöshet i trafik. För er som är nyfikna så kan ni ju gå in och läsa artikeln. Men jag måste bara påpeka att om det inte hade varit en polis som höll på bli påkörd så hade streetraceföraren nog inte misstänkts för mordförsök. Helt sinnes egentligen! Bara för att det var en polis så blir det en massa ståhej. Vadå, är poliser mer värda än andra bara för att dom har en polisutbildning? Galet måste jag säga, om nu fallet skulle vara så. 
Här är artikeln på vk iallafall.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=301422

Ja, vidare till lite uppdatering.
I onsdags färgade Elin mitt hår. Avfärgade håret först eftersom det var så jäkla mörkt, sen färgade vi med kastanjefärg. Jag blev nöjd och dagen efter blev Elin så sugen på att färga sitt hår också så vi färgade hennes blont, vilket blev jättebra :) Jag har klippt luggen lite också, onödig information - jag vet :P

Haha, juste. Måste bara tillägga att vi har laddat ner Tre Kronor. Det är hur kung som helst och det var ju long time ago sen man såg det sist. Skulle ha laddat ner Skilda världar och Vita lögner också :D

Men nu ska jag ut och ryka så jag får skriva mer senare.

I'm out

 

er!








 


Be Free

Idag är man pigg och alert. Har varit vaken (nästan) hela natten. Råkade somna till där vid fem tiden imorse och vaknade faktiskt till Vakna med The Voice runt åtta tiden. Låg och slappade en väldans lång stund tills jag blev rastlös. Jag bestämde mig för att städa och vips - nu är det cleant!

Jag och älsklingen ska in till stan senare. Ska bl.a. köpa ett nytt halsband till Kino. Det hon har nu har blivit för litet eftersom hon har vuxit så mycket sen vi köpte henne. Åh, lilltjejen.. Hon är min sockertopp! :) Har tagit några bilder som jag ska ladda upp så ni får se hur stor hon blivit.

I onsdags var vi hos Jerry och Elin för att fira deras förlovning! Det var en trevlig kväll och god mat åt vi. :) Elin hade lagat potatisgratäng och stekt fläskfilé med sallad. Senare på kvällen for vi till Sävar och spelade Tiger Woods golf på xbox. Ganska roligt nu när jag lärt mig hur det fungerar. Saknar faktiskt våra hockeykvällar. Hahah, skulle inte sitta dåligt med en turnering nu kan jag lova.


Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ta mig något att äta.

I'm out 





Min lilla gumma :)

Min lilla gumma!


Labyrint

Shulu! Vi har ganska många val här i livet, precis som en labyrint. För att kunna ta sig igenom labyrinten så måste man göra val om vilken väg man ska ta. Och med det vill jag säga att livet är en labyrint. Jag har iallafall gjort ett val om att börja blogga. Haha, helt ärligt så trodde jag faktiskt aldrig att det skulle inträffa men hej, här sitter jag nu och försöker förstå mig på hur detta med blogg fungerar. Ser faktiskt framemot att börja blogga. Det ska bli kul! :)

Skulle bara meddela att jag skaffat mig lite tidsfördriv. Men nu ska jag ta och sova en stund innan det blir att fara iväg till stan. Har nämligen jobbat natt hela helgen och nu när jag är ledig har jag twistat dygnet totalt! Haha, dock inte mycket att göra åt. Får skylla mig själv på något sätt. :P


Nu fryser jag om mina fossingar och sängen lockar så tjillevippen på er och ha en bra dag. För det har jag då tänkt ha! ;) Mer info och bilder kommer senare när jag förstår mig på detta.

Later!


vi sprider glädjen

RSS 2.0