Skoter, badtunna & öl!


På Elins begäran ska jag nu uppdatera bloggen. Har inte haft tid att göra det då jag jobbar konstant. Idag fick jag ett ryck att städa, dessutom har jag tvättat. Jäkligt skönt när allt är klart. Börjar jobba klockan 16 och innan det ska jag käka, duscha, fara ner på stan och träffa älsklingen, Elin och Jerry. Till helgen är jag ledig tre dagar i streck för första gången på två månader, så i morgon blir det att fara till Arjeplog där Elin har stuga. Då blir det skoterkörning, badtunna och öl! Skönt att komma bort från denna stad en stund iallafall och göra något roligt. Synd att Robin jobbar, hade varit roligare om han kunde följa men det kommer definitivt fler chanser att hänga med. Kommer få umgås med gumman en hel del också, hon är allt för go´!





Bilderna är tagna av min bästa vän, Elin!



Söndag 21/3


Hejba, jag har inte riktigt fått en rutin att skriva i bloggen men det kanske kommer så småningom.
Idag har vi firat min kära mormor som fyllde år tidigare i veckan. Har ätit god mat, tårta och haft allmänt trevligt. :)
Jag undrar faktiskt hur man blir som gammal, med tanke på alla äldre man träffar på jobbet bland annat. Det blir ju spännande och se för vi är ju en helt annan generation. Anyway.. Nu ska jag och Robin fara till Bullmark och umgås med Elin och Jerry som har kommit hem från Arjeplog.

TjuU!



Godkwellas folks!


Vaknade för en liten stund sen. Råkade nämligen somna med älsklingen till Zombieland. Hoppas bara jag somnar lite senare eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Till helgen blir det jobb på Ersboda, ska bli trevligt att träffa alla igen då det var ett tag sen.

Just nu blir det att spela lite musik och lägga sig i sängen igen.
Nice.








What a bad day


Har haft en väldigt dålig dag och önskar bara att morgondagen kommer snart. Har ödslat drygt två timmar i min ensamhet på att se Bröllopsfotografen som för i övrigt var fruktansvärt jäkla kass. Det enda som fick mig att se klart filmen var att Kjell Bergqvist var med. Klockren skådis!

Snart börjar jag jobba, sen blir det hem och krypa under täcket och invänta morgondagen som jag hoppas blir bättre. Nu ska jag ut till tvättstugan och hämta tvätten, sen käka.
Tjuu!





Ut i kylan... igen


Har tagit mig ett varmt bad och käkat så nu ska jag fara och jobba igen. Slutar klockan tio så då blir det hem och sova sen upp igen imorgonbitti. Nu jag längtar verkligen tills sommarn är här då man bara kan ta cykeln ner på stan, gå ut och slippa ta på sig vinterjackan. Tycker vintern har varit så lång och kylig så ge mig sommar! Vi behöver lite värme nu, tack.

Näe, nu blir det jobb!

Tjoflöjt



Changes


Godkwellas!
Har gjort ett försök att fixa till bloggen och jag tycker att jag har lyckats! :)
Det blev då en aning bättre i alla fall.
Nu väntar sängen och jobb om drygt åtta timmar, så nu säger jag godnatt & sov gott!



RSS 2.0