Goodbye february and welcome march


Mars månad är hjärtligt välkommen!
In med sommarn och ut med vintern.

Jag säger FINALLY för att man får vara ledig tills i morgon kväll. Otroligt skönt att få sig lite ledighet också, speciellt när man kliver upp innan sju på mornarna. Har lyckats bli en rutin vilket är bra annars skulle man somna ståendes på jobbet, men sovmorgon är ändå det bästa. Söndagskvällen har och kommer att fortsätta vara lugn, dock saknar jag mitt lilla busfrö.
Oemotståndligt!








Last night and today


Vi var ju på bio och såg Farsan igår. Den var helt okej men trodde att den skulle vara bättre. Hade bokat big size-stolarna som var en aning skönare än de gamla men egentligen helt värdelöst. Har jobbat idag så jag kom hem för en stund sen, tiden går då fort. I morgon är jag ledig men då blir det att tvätta bilen och allt sådant, dessutom är det löning. :)

Näe, om man kanske ska ta och hitta på något resten av denna dag. Kanske blir det en promenad...

Tjoflöjt!






Farsan på bio


Åh, helt sinnes vad man blir slut efter en kortdag på jobbet, men man jobbar ju hårt så det är ju inte konstigt. Imorse när jag for var det galet kallt, hela 27 minusgrader. Nu är jag så less på vintern och kylan så jag välkomnar varmt sommaren. Tog skoterförarbeviset förra året och har inte kört nå skoter i år, tragiskt va?! Haha, men det kommer så småningom. Efter jag slutade jobba gick jag hem och klädde på mig, sen blev det en promenad till Böleäng.

Ikväll ska jag och älsklingen på bio och se Farsan.
Den lär ju vara klockren! :D

Näe, nu ska jag kila till syster så LATER!


 

 


Kylan smyger sig på


God morgon! Idag är man nästan uppe med tuppen känns he som. Gick och la mig med älsklingen efter jobbet igår, somnade dirr och vaknar upp helt utvilad. Har varit ute en sväng nu på morgonen och det är fruktansvärt kallt ute, -23. Huvva! Nu kan jag lova att jag är less på vintern så jag ser verkligen framemot sommaren.

Har ju inte lagt upp bilderna från sist, men här kommer dom.





13 februari


Har precis kommit in efter en långpromenad med Kalle Baah spelandes ur hörlurarna. Galet fint väder idag, skönt att solen är framme. Tog med mig kameran vilket gjorde promenaden lite roligare måste jag säga. Haha. Men har dock inte kabeln här hemma så bilder kommer senare.

Imorgon är det alla hjärtans dag, en aning överskattat tycker jag men det blir iallafall god middag och mys med älsklingen. :) Har ingen aning om vad denna kväll har att erbjuda, vi kanske far till Bullmark och umgås med Elin, Jerry och lillplutten.

Nu ska jag springa ut till tvättstugan och kolla om det finns någon tid annars blir det att tvätta en maskin här inne.
Sjukligt skönt att vara ledig så man hinner göra grejer. Hoppas bara att jag inte blir smittad av älsklingen som är kraftigt förkyld. Det är bara en tidsfråga innan jag också blir tät i näsan och får ont i halsen. Usch för förkyldning! Det ska bli galet nice att opera bort halsmandlarna så kanske man slipper ha ont när man blir sjuk. :D





YESSSS!


Har varit till narkosläkaren idag och det blir att operera bort halsmandlarna. :D Äntligen ska dom bort, men det dröjer dock någon månad. Ikväll blir det jobb från 16.30, men innan ska jag lägga mig och sova ett tag.






Melodifestivalen är skrattretande


Det blir bara sämre och sämre för varje år som går och det är helt galet att det ens sänds i tv. Totalt värdelösa
bidrag och folk är så dum att dom ringer och röstar. Näe, det skulle då inte falla mig in.

Imorgon är jag ledig så jag kan lova att jag tar sovmorgon. :)






Sängen väntar


Efter åtta timmars arbete ska jag gå och lägga mig i tid. Det är ju det här som är tråkigt med att jobba,
man hinner knappt göra nånting så ska man i säng och sen upp igen. Men det är ju helt klart värt.
Inget jobb - inga cash!
Dessutom får man ju träffa en hel del människor så why not... Man måste ju börja någonstans.

Men nu blir det sängen så godnatt!






4 februari


Kom hem från jobbet för en stund sen. Ganska skön arbetstid när man jobbar 07.30 - 13.30
då blir inte dagen så lång. Nu ska jag ta och värma lite mat, är grymt hungrig eftersom
jag inte har någon lunch. Sen får jag se vad resten av denna dag har att erbjuda. :)

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi..





Det väntar en morgondag..


Imorgon ska jag äntligen fara och kolla upp mina halsmandlar. Att det ska ta sån tid egentligen, men nu är tiden inne. Håller tummarna att dom opererar bort detta elände! Det blir även jobb imorgon kväll, får se vad den kvällen har att erbjuda.

Var på Universitetet med Sofia idag och jäklar var stort det var. Helt sinnes! Mysig miljö och grymt sköna stolar på Café Lindell. Haha, en aning bättre än Östras hårda träbänkar i cafeterian. Universitetet är galet stort.. hur ska jag hitta överallt när jag själv börjar plugga? Det blir en utmaning! :)






RSS 2.0